Termeni si Conditii

Bine aţi venit pe site-ul gestiunepfa.ro
Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.

1. Vom denumi in continuare urmatorii termeni:

SITE   – gestiunepfa.ro;

BENEFICIAR  – utilizatorii  gestiunepfa.ro;

FURNIZOR  – SC Kronos Business Solutions Srl cu sediul : Str. Birnova, Nr 1, Bl M115, Ap 34, Sector 5, Bucuresti, 051161, inregistrata la Registrul Comertului  cu nr J40/10237/2006, CUI 18787705, tel : +40 724 331 977, email : contact@gestiunepfa.ro, reprezentata legal prin Cozma Constantin, in calitate de Administrator,

2. Folosind site-ul https://gestiunepfa.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa nu folositi https://gestiunepfa.ro  .

Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Va rugam sa verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.       

3. Drepturi de autor. Intregul continut al site-ului https://gestiunepfa.ro, incluzand, nelimitativ, texte, imagini, grafice, semne, butoane, programe, elemente de grafica web, elemente ascunse, baze de date, scripturi, programe de calculator precum si orice alte date sau informatii, este proprietatea SC Kronos Business Solutions SRL si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

4. Folosirea site-ului. FURNIZORUL ofera utilizatorilor un acces limitat, in interes personal si privat, pe acest Site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor FURNIZORULUI fara acordul scris al acestuia. Nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti prestabilit acces. Nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare pe ceilalti utilizatori (text, materiale video, poze, etc).

5. Conditii de furnizare a serviciului. Informatiile prezentate pe acest SITE se refera la reguli si pricipii oferite cu scopul de a ajuta BENEFICIARUL in procesul de infiintare  si gestiune a persoanelor fizice autorizate.

– FURNIZORUL nu-si asuma raspunderea asupra corectitudinii si coerentei informatiilor.
– FURNIZORUL nu ofera nici un fel de garantie (explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest SITE.

– FURNIZORUL nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi intrerupta si ca materialele nu contin erori.

– FURNIZORUL nu garanteza ca SITE-ul in sine, sau serverul pe care este pus SITE-ul este liber de virusi sau orice altceva care poate provoca daune.
– BENEFICIARUL isi asuma tot riscul asociat folosirii acestui SITE, incluzand costul total al oricarei daune posibile.

–  FURNIZORUL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la securitatea informatiilor stocate (incluzand, dar nefiind limitata la informatiile cardurilor bancare).

–  Informaţiile incluse pe site vă sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care noi le considerăm de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informaţie intră sub incidenţa Legii dreptului de autor, vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă la adresa contact@gestiunepfa.ro, pentru a putea lua măsurile legale necesare. Nu garantăm că informaţiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie să se bazeze pe ele pentru nici un scop. Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care apar în secţiunile blog, mărturii şi recenzii din asite sunt asumate în intregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitea solidară a Kronos Business Solutions S.R.L.

6. Preţul final şi livrarea
Preţul final plătit de client este format din preţul produsului.
Pentru toate produsele, livrarea se va face electronic la adresa de email indicată în momentul plasării comenzii, imediat după confirmarea efectuării plăţii. Vă rugăm să luati în considerare că există un interval de 1 – 10 minute între confirmarea efectuării plăţii aferente comenzii şi livrare. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului. Atenţie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, ne este imposibil să operăm modificări asupra comenzilor deja plasate.

Produsele achiziţionate din site sunt produse virtuale, descărcabile. În cazul în care unul sau mai multe produse nu au fost primite în întregime, se poate solicita livrarea unui duplicat. Livrarea duplicatului se face tot electronic pe email la adresa indicată în comandă.

BENEFICIARUL va beneficia de returnarea banilor prin procesatorul de plati sau direct prin virament bancar, in termenul legal de 30 zile daca face o cerere expresa. Daca termenul de 30 de zile este depasit, se considera GARANTIA expirata si FURNIZORUL nu este obligat sa returneze banii.

7.   Datele personale. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Kronos Business Solutions srl cu sediul in Str. Birnova, Nr 1, Bl M115, Ap 34 Sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr J40/10237/2006, CUI 18787705 are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele furnizate de dumneavoastra vor fi folosite în scopul de promovare, publicitate si de fidelizare a clientelei prin organizarea de promotii, tombole si acordarea de reduceri de pret si nu vor fi dezvaluite nici unei terte persoane. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiţiei. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţia dresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa SC Kronos Business Solutions SRL.

8. Comunicari prin email.  Prin accesarea Site-ului, folosirea, vizitarea acestuia sau a elementelor sale, sau trimiterea de e-mail-uri adresate FURNIZORULUI, comunicarea cu aceasta se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte in mod expres la primirea notificarilor de la FURNIZOR in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi/opinii, newslettere etc.

 

Pachetul de Contabilitatea pentru Activitati Independente te ajuta sa calculezi corect venitul net si cheltuielile deductibile si nedeductibile, sa completezi Registrul de Evidenta Fiscala si declaratia 200. Apasă pentru detalii!

ghid completare declaratii pfa

Are inclus un exemplu practic de contabilitate cu toate inregistrarile si declaratiile completate pentru anul 2017. Comparatie 2017 vs 2018. Primesti Bonus 1 an de actualizari ca sa fii la curent cu toate modificarile codului fiscal. Apasa pentru detalii!

CONTACTEAZA-NE

Trimite-ne intrebarile tale si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Comunitate de antreprenori cu activitati independente

PFA - PFI - II -IF - Profesii Liberale

 

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account