Tehnologia Ghid PFA

Esti aici:
Timp estimat de citire: 1 min

Ghidul este ruleaza pe un server puternic, accesibil in orice moment, din orice loc:

Serviciu oferit de Xservers

Cloud VPS-SSD Standard

CPU – 4 vcores 8 GHz
Memorie RAM 5 GB
RAID 1 80 GB SSD
Backup extern Snapshot
IP-uri dedicate 3+
Acces Internet 100 Mbps
Firewall hardware Gratuit

Cateva din caracteristicile serverului pe care stocam Ghidurile:

Storage SSD de inalta performanta

Servere Dedicate echipate cu storage SSD din seria Enterprise. Viteza de scriere/citire de pana la 550 Mbps si timpul de acces de 0,015 ms asigurate de acest tip de storage vor face ca site-ul tau sa aiba un timp foarte mic de incarcare.

Protectie anti-flood, firewall hardware, IPS – TippingPoint

Serverele virtuale (VPS/VDS) sunt protejate de un sistem profesional global de protectie anti-flood care poate curata atacuri DoS/DDoS. La pachetele superioare se asigura interfata web de acces de tip DMZ si sistem de protectie hardware Intrusion Prevention System (IPS). Mai multe detalii firewall click aici.

Trafic necontorizat

xServers dispune de un data center propriu in Bucuresti, unde sunt realizate multiple interconectari redundante cu importanti furnizori de servicii din Romania, dar si interconectari directe internationale. Astfel, dispunem de o latime de banda suficienta care ne permite sa oferim trafic necontorizat pentru orice tip de serviciu contractat de clienti. info datacenter

Si cel mai important, Backup-ul

Asigurarea de mijloace tehnice pentru realizarea unei copii de siguranta (disaster recovery), cu actualizare saptamanala. Extraoptiunea de backup profesional R1Soft, prin intermediul careia se asigura actualizarea zilnica a unei backup incrementat pe un storage extern. Retinem ultimele 15 versiuni a tuturor fisierelor de pe serverul VPS. Prin intermediul unei interfete de managment web, integrata in cPanel.

Vizualizari: 160
Scroll to Top