INFO

Comunicarea:

Incercam sa raspundem cat mai rapid solicitarilor tale. Te rugam sa ne acorzi un termen de 48-72 de ore pentru a raspunde la intrebari deoarece avem nevoie de timp sa documentam raspunsul de care ai nevoie.

Ca metode de comunicare preferam:

– in primul rand comentariile la articolele pe care le-am postat, astfel raspunsurile pot fi de folos mai multor persoane, iar ceilalti vizitatori ai site-ului pot completa cu un comentariu din experienta si cunostintele lor,

– in al doilea rand emailul. Au prioritate cei care au nelamuriri in legatura cu materialele descarcate, dupa care vom  raspunde si la celelalte solicitari,

– comunicarea prin telefon nu este cea mai buna cale de a raspunde la intrebarile tale, in primul rand pentru ca nu avem timp sa documentam raspunsul si apoi telefonul nu suna de regula in cel mai potrivit moment al zilei.

Important:

  • Te rog sa verifici si în SPAM pentru orice  email pe care il astepti de la gestiunepfa.ro.
  • Ghidurile sunt numai in format electronic si pot fi livrate doar pe email.
  • Materialul gratuit este livrat dupa aproximativ o ora de la abonarea la newsletter. Te rog verifica si in SPAM. Multumesc! 🙂

Pentru a comanda un produs sau serviciu te rog urmează următorii pași:

I. Selectează produsul/produsele care te interesează

Citește cu atenție descrierea fiecărui produs și alege produsul/serviciul de care ai nevoie. Adaugă în coș și finalizează comanda. Te rugăm să introduci cu atenție datele de facturare și in special adresa de email. După confirmarea plății vei primi ghidul in adresa de email furnizată.

Ghidul se prezintă sub forma unei colecții de documente arhivate cu winrar.

Descarcă winrar de aici.

II. Plata accesului:

Dupa ce ai introdus datele de facturare sunt două opțiuni de plată:

a. Plata imediata prin MobilPay.ro, cu card de debit/credit.

În ceea ce privește plata prin  card nu contează în ce monedă a fost emis cardul tău, MobilPay.ro face automat schimbul valutar. Nu vei plăti nicio taxa deoarece MobilPay.ro nu taxează pe cei care cumpăra online.

b. Plata prin transfer direct în contul bancar. Te rog urmeaza urmatorii pasi.

1. Selecteaza  din magazin  materialul care te intereseaza  si apasa butonul Adauga in Cos,

2. Introdu datele de facturare complete si adresa de email unde sa-ti trimitem materialul,

3. Alege  metoda de plata Transfer Bancar direct,

4. Finalizeaza comanda – apasa butonul Finalizare Comanda.

Atentie: nu va putem trimite ghidul fara o adresa de email valida si fara datele de facturare!

5. Dacă ai internet banking poți face plata imediat, altfel trebuie sa mergi la o sucursala a băncii tale unde vei scrie un ordin de plată către Kronos Business Solutions SRL. Datele pentru ordinul de plata sunt:

Kronos Business Solutions srl,
CUI: 18787705
Banca Transilvania – Suc. Crangasi
IBAN: RO26 BTRL RONC RT03 3459 0601
Plata Ghid PFA

Important: Nu prelucrăm și nu stocăm datele cardului si nici datele personale ale posesorului de card. Plata se face prin intermediul unui procesator de plați recunoscut si care oferă siguranță maximă la procesarea de plați. Nicio informație legata de cardul tău nu va ajunge în posesia noastră!

III. Confirmarea plății și accesul la ghid

Vei primi produsul pe email doar după confirmarea plății:

– dacă plata a fost făcuta prin  Mobilpay.ro confirmarea plații se va face automat si vei primi imediat ghidul;
– dacă plata s-a făcut prin internet banking sau OP bancar, trebuie sa facem confirmarea manuala  a platii tale si e nevoie de maxim o zi lucratoare pentru incasa banii trimisi de tine.
– dacă totusi nu primesti ghidul trimite un email la contact@gestiunepfa.ro si rezolvam orice situatie nedorita.

IV.  Factura fiscală

Imediat ce avem confirmarea plații vei avea în  email  factura fiscala. Aceasta poate fi eliberata atât pe numele titularului, persoana fizica sau pe numele persoanei fizice autorizate daca este deja înființată (sau intreprindere individuala/asociatie familiala, dupa caz), sau pe numele unei societati comerciale. Cheltuiala este deductibila la calculul impozitului pe venitul net (daca PFA sau SC este deja infiintata).

V. Garanție 30 de zile

Dacă consideri ca ghidul nu te ajuta poți cere înapoi banii platiti în termen 30 de zile de la data plății. Fără nici o întrebare din partea noastră si fără nici un cost pentru tine!
Folosește formularul de mai jos  și trimite-ne  un email in care ne scrii care este contul tău bancar (IBAN), banca și adresa sucursalei unde este deschis și în 48 de ore ai banii în cont.

VI. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Kronos Business Solutions srl cu sediul în Str. Birnova, Nr 1, Bl M115, Ap 34 Sector 5, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr J40/10237/2006, CUI 18787705 are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

SC Kronos Business Solutions srl este operator de date cu caracter personal înregistrat sub numărul 28247 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Datele furnizate de dumneavoastră vor fi folosite în scopul de promovare, publicitate și de fidelizare a clientelei prin organizarea de promoții, tombole și acordarea de reduceri de preț si nu vor fi dezvăluite nici unei terțe persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiției. Aveţi dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa SC Kronos Business Solutions SRL.

VII. Te rugam sa citesti termenii si conditiile de utilizare a acestui site si a materialelor descarcate.

 Contacteaza-ne pentru orice întrebare:

Nume (necesar)

Email (necesar)

Subiect

Mesaj

CONTACTEAZA-NE

Trimite-ne intrebarile tale si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Comunitate de antreprenori cu activitati independente

PFA - PFI - II -IF - Profesii Liberale

 

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account