PFA – Șnuruirea registrelor

SAMSUNGÎn termen de 15 zile de la eliberarea certificatului de la Registrul Comerțului este obligatorie și înregistrarea PFA la Administrația Financiară.

Înainte de a ajunge la administrație cumpără de la librărie Registrul de Încasări și Plăți și Registrul Inventar.   Acestea trebuie numerotate, sigilate, ștampilate și semnate de către titularul PFA/II/IF după care trebuie parafate de către administrația financiară.

1. Numerotează fiecare pagină, în colțul din dreapta sus, în ordine crescătoare,

SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Perforează în două puncte cotorul fiecărui jurnal (chiar și prin coperți), introdu un șnur sau o sfoară pe care o legi peste coperta din spate.

SAMSUNGSAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Lipește o bucată de hârtie dreptunghiulară peste nodul făcut; asta se cheamă ca l-ai sigilat.

SAMSUNG

SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Acum semnează și ștampilează atât hârtia lipită cât și coperta (jumătate de ștampila/semnătură pe hârtia lipită, cealaltă jumătate pe coperta registrului).

SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Procedează la fel și cu Registrul Inventar, apoi mergi la administrație pentru parafare.

SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ai nevoie de ajutor, Pachetul de Contabilitate te ajuta sa stabilesti precis cheltuielile deductibile si nedeductibile realizate in anul 2017 si sa vezi daca esti obligat la plata contributiei la pensie si la sanatate in 2018. Apasă pentru detalii!

ghid completare declaratii pfa

Are inclus un exemplu practic de contabilitate cu toate inregistrarile si declaratiile completate pentru anul 2017. Primesti Bonus 1 an de actualizari ca sa fii la curent cu toate modificarile codului fiscal. Apasa pentru detalii!

2 Responses to PFA – Șnuruirea registrelor

  1. Ionita Gh. 25/12/2014 at 13:23 #

    Desi am ajuns cam tarziu pe aceasta pagina, primiti multumiri pentru ceea ce scrieti si urarea de ” Un Craciun fericit ” si ” Un an nou cu toate dupa pofta inimii ” – La multi ani !

    • Constantin 13/01/2015 at 23:10 #

      multumesc si de asemenea La multi ani mai buni si mai frumosi!

Scrie mesajul tau aici:

%d blogeri au apreciat: