Ghid Infiintare PFA

Ghid complet infiintare PFA

Ghid complet pentru infiintare persoana fizica autorizata, infiintare intreprindere individuala, infiintare persoana fizica autorizata

Sunt economist, din 2012 specializat in ​consultanta contabila si fiscala a persoanelor fizice care desfasoara activitati economice, indiferent de forma lor de organizare. Sunt partener intr-un grup de firme care au ca obiect de activitate consultanta de afaceri si financiar-contabila; sunt la randul meu titularul unei intreprinderi individuale.

Pachetul de Contabilitatea pentru Activitati Independente te ajuta sa calculezi corect venitul net si cheltuielile deductibile si nedeductibile, sa completezi Registrul de Evidenta Fiscala si sa completezi Declaratia Unica. Apasă pentru detalii!

ghid completare declaratii pfa

Gasesti exemple practice de contabilitate cu toate inregistrarile si declaratiile completate pentru anul 2017 si 2018. Comparatie fiscala 2017 vs 2018. Primesti Bonus 1 an de actualizari ca sa fii la curent cu toate modificarile codului fiscal. Apasa pentru detalii!

2 Comentarii
 1. Marian 10 luni în urmă

  Buna ziua,
  Am un PFA cod 6622 pt. asigurari auto si am urmatoarele nelamuriri :
  1 Cum pot deschide un punct de lucru
  2.Cum pot sa obtin autorizatie pt. reclamele de pe fereastra si peretele cladirii
  Multumesc

  • Autor
   Constantin 9 luni în urmă

   Buna ziua. Deschideti punct de lucru la registrul comertului. Trebuie sa depuneti documente care dovedesc dreptul de utilizare a spatiului.
   Apoi mergeti la primarie unde obtineti autorizatia de functionare si tot la primarie depuneti declaratia de afisaj comercial. Mai multe de talii aici https://gestiunepfa.ro/autorizare-punct-de-lucru/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CONTACTEAZA-NE

Trimite-ne intrebarile tale si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Comunitate de antreprenori cu activitati independente

PFA - PFI - II -IF - Profesii Liberale

 

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account