fbpx

Acasă Forumuri Infiintare Activitati Independente Autorizatii si documente la punctul de lucru

last updated by Tatiana Jipa chiar acum
3 voci
5 răspunsuri
 • Autor
  Articole
 • #9598
  Constantin
  Keymaster
  #93588
  Tatiana Jipa
  Participant

  Buna seara

  Am un SRL, cu sediul social la adresa de domiciliu din 2018, cu sediu secundar la alta locatie. In 2020 am inchis sediul secundar deoarece prpprietarul a vandut spatiul iar eu am declarat la OCPI si sediul secundar- deci acasa la locuinta comuna cu sotul unde am si sediul social . Am obtinut certificat constatator deoarece toate actele au fost in regula mai ales ca am incheiat intre firma si sotul meu un contract de comodat( folosinta) pentru o camera in suprafata de 31 mp.. Retineti in extrasul de carte funciara scrie clar- LOCUINTA.
  Am mers la primarie pentru Avizul de functionare –
  Functionarul de la ghiseu mi-a solicitat Extras de Carte funciara de informare la zi.
  Am mers la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara unde mi s-a eliberat in 10 minute acest document contra taxei de 25 lei, dupa care am mers din nou cu toate actele la primarie pentru a obtine avizul de functionare.

  Intrebare ?

  De ce functionarul de la ghiseu nu a vrut sa imi primeasca actele pentru avizul de functionare daca in extrasul de carte funciara scrie – locuinta?

  La dosar am aratat contractul de comodat incheiat intre sotul meu si firma mea, dar mi-a spus clar ca trebuie sa schimbe sotul destinatia camerei in suprafata de 31 mp din locuinta in spatiu comercial pentru a mi se elibera acest aviz de functionare
  Cum este posibil asa ceva?
  Persoanele fizice nu pot inchiria spatii din locuintele lor firmelor sa poata face activitate de comert ?
  Va rog un raspuns de la cineva care se pricepe mult mai bine ca mine si daca are dreptate functionarul de la ghiseu si ce pot face in acest caz.

  Va multumesc !

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.

Abonează-te la noutăți legislative și fiscale!