Termeni si conditii

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi conditiile de utilizare ale website-urilor, prezentate mai jos.

1. Vom denumi in continuare urmatorii termeni:

WEBSITE   – gestiunepfa.ro; gestiunepfa.ro/expert;

BENEFICIAR  – utilizatorii  site-urilor de mai sus;

FURNIZOR  – SC Kronos Business Solutions Srl cu sediul : Str. Birnova, Nr 1, Bl M115, Ap 34, Sector 5, Bucuresti, 051161, inregistrata la Registrul Comertului  cu nr J40/10237/2006, CUI 18787705, tel : +40 724 331 977, email : contact @ gestiunepfa.ro, reprezentata legal prin Cozma Constantin, in calitate de administrator.

2.  Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Folosind unul din website-urile de mai sus sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa opriti navigarea pe oricare din site-urile de mai sus.

Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand consideram necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Va rugam sa verificati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.       

3. Drepturi de autor. Intregul continut al website-urilor , incluzand, nelimitativ, texte, imagini, grafice, semne, butoane, programe, elemente de grafica web, elemente ascunse, baze de date, scripturi, programe de calculator precum si orice alte date sau informatii, este proprietatea SC Kronos Business Solutions SRL si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

4. Folosirea site-ului. FURNIZORUL ofera utilizatorilor un acces limitat, in interes personal si privat, pe aceste website-uri si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor FURNIZORULUI fara acordul scris al acestuia. Nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti prestabilit acces. Nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare pe ceilalti utilizatori (text, materiale video, poze, etc).

5. Conditii de furnizare a serviciului. Informatiile prezentate pe acest SITE se refera la reguli si pricipii oferite cu scopul de a ajuta BENEFICIARUL in procesul de infiintare  si gestiune a persoanelor fizice autorizate.

FURNIZORUL nu-si asuma raspunderea asupra corectitudinii si coerentei informatiilor.
FURNIZORUL nu ofera nici un fel de garantie (explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest SITE.

FURNIZORUL nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi intrerupta si ca materialele nu contin erori.

FURNIZORUL nu garanteza ca SITE-ul in sine, sau serverul pe care este pus SITE-ul este liber de virusi sau orice altceva care poate provoca daune.
BENEFICIARUL isi asuma tot riscul asociat folosirii acestui SITE, incluzand costul total al oricarei daune posibile.

FURNIZORUL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la securitatea informatiilor stocate (incluzand, dar nefiind limitata la informatiile cardurilor bancare).

Informaţiile incluse pe site vă sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care noi le considerăm de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informaţie intră sub incidenţa Legii dreptului de autor, vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă la adresa contact@gestiunepfa.ro, pentru a putea lua măsurile legale necesare. Nu garantăm că informaţiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie să se bazeze pe ele pentru nici un scop. Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care apar în secţiunile blog, mărturii şi recenzii din site sunt asumate în intregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitea solidară a Kronos Business Solutions S.R.L.

6. Preţul final şi livrarea
Preţul final plătit de client este format din preţul produsului afisat pe website.
Pentru toate produsele, livrarea se va face electronic la adresa de email indicată în momentul plasării comenzii, imediat după confirmarea efectuării plăţii. Vă rugăm să luati în considerare că există un interval de 1 – 10 minute între confirmarea efectuării plăţii aferente comenzii şi livrare. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului. Atenţie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, ne este imposibil să operăm modificări asupra comenzilor deja plasate.

Produsele achiziţionate din site sunt produse virtuale, descărcabile sau cu acces online. În cazul în care unul sau mai multe produse nu au fost primite în întregime, se poate solicita livrarea unui duplicat. Livrarea duplicatului se face tot electronic pe email la adresa indicată în comandă.

7. Garantia Produsului.

BENEFICIARUL va beneficia de returnarea banilor prin procesatorul de plati sau direct prin virament bancar, in termen de 30 zile, daca face o cerere expresa scrisa catre adresa de email suport@gestiunepfa.ro. Banii vor intra in contul dvs in maxim 15 zile lucratoare de la data cererii de returnare.

Daca in termen de 30 de zile cumparatorul nu solicita returnarea banilor, se considera GARANTIA expirata si FURNIZORUL nu este obligat sa returneze banii.

8. Comunicari prin email.  Prin accesarea Site-ului, folosirea, vizitarea acestuia sau a elementelor sale, sau trimiterea de e-mail-uri adresate FURNIZORULUI, comunicarea cu aceasta se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte in mod expres la primirea notificarilor de la FURNIZOR in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi/opinii, newslettere etc.

9.   Politica de confidentialitate a datelor face parte integranta din Termenii si Conditiile de utilizare a website-urilor descrise la punctul 1.

10. Politica de utilizare a fisierelor cookies face parte integranta din Termenii si Conditiile de utilizare a website-urilor descrise la punctul 1.

11. Regulamentul de intrebari si raspunsuri face parte integranta din Termenii si Conditiile de utilizare a website-urilor descrise la punctul 1.