fbpx

Recenzii clienti

 1. LUCACHE Dumitru Dorin (proprietar verificat)

  Nu am descarcat-o si nu am folosit-o inca. Am sa il consult atunci cand voi avea nevoie. Am incredere ca este un produs bun dupa ce am mai urmarit articole si comentarii.

  Pachet complet pentru activitati independentePachet complet pentru activitati independente

 2. ILIE NICOLETA (proprietar verificat)

  nu am gasit raspuns la necesitatile mele si nu mi s-a raspuns nici la intrebarea pe care am adresat-o catre d.voastra

  Ghid - Declaratia Unica pentru persoane fiziceGhid – Declaratia Unica pentru persoane fizice

  • Constantin Cozma (store manager)

   Va multumim pentru feedback! Intr-adevar nu v-am raspuns la intrebarea dvs.
   Daca s-a depus DU pentru dividendele incasate in 2018, nu se mai depune declaratia unica pentru 2019, pentru acelasi CASS.
   Depuneti declaratia unica pentru venitul estimat din 2019, daca estimati in 2019 venituri din dividende, peste pragul de 24.960 lei.
   Raspunsurile la intrebarile dvs le puteti gasi si aici: https://gestiunepfa.ro/expert/ghid/contabilitate-in-partida-simpla/capitol/declaratia-unica/

 3. Gabriel T. (proprietar verificat)

  M-a ajutat sa imi fac ordine, dar nu pot sa ii dau scor maxim din urmatoarele motive:
  1. structura materialului este greoaie, trebuie sa sar prin text peste informatiile care nu mi se aplica (nu sunt contabil, tot ce nu tine de PFA in sistem real este pierdere de vreme pentru mine); arata ca si cum s-ar citi legea si s-ar da explicatii pe fiecare paragraf.
  2. nu este complet actualizat – de ex. am cumparat pachetul materialul pe 10.07.2018, dar inca mai contine referinte la declaratiile 200 si 220 si unele exemple sunt din pachetul vechi.
  3. nu exista sau nu este vizibila o metoda pentru a prelua „bug”-uri – am vrut sa raportez greseli, dar nu stiu cum se pot comunica

  Ghid complet de contabilitate in sistem realGhid complet de contabilitate in sistem real

  • Constantin Cozma (store manager)

   Buna ziua. Va multumim pentru raspuns si sugestii. Pentru punctul 1. Din septembrie o sa trecem la versiunea online in care informatiile vor fi filtrate dupa etichete. 2. Nu am scos intentionat declaratia 200 pentru ca nu s-a definitivat anul 2017. Trebuie sa fie o continuitate intre declaratii, pentru a intelege fiscalitatea in sistem real. 3. Sugestii ne puteti trimite oricand pe adresele de email (contact@gestiunepfa.ro). Ne bucuram ca v-ati gandit la acestea, numai asa putem realiza un produs/serviciu de calitate pentru cei care au nevoie. Valabil pentru toti antreprenorii. Va multumim inca o data!

 4. ILEANA COVACI PUTNA (proprietar verificat)

  Anexele Caietelor si Ghidului, nu sunt actualizate – apar exemplificari pentru formularele vechi:200, 220, etc – nu apare 212 !!!

  Pachet complet pentru activitati independentePachet complet pentru activitati independente

  • Constantin Cozma (store manager)

   Buna ziua! Va multumim pentru raspuns! E normal sa apara 220 atat timp cat nu am raportat anul 2017. In 220 am facut estimarile pentru 2017. Tot pentru 2017 s-a completat declaratia 200 pentru cei care au depus-o pana la data de 23 Martie 2018. De asemenea este completata declaratia unica (212), cu informatiile din 200 pentru 2017 dar si cu venitul estimat pentru 2018. Verificati va rog Anexa la caietul practic.

 5. ILIE NICOLETA (proprietar verificat)

 6. Roxana Ionita (proprietar verificat)

  De fapt nu voiam acest ghid ci cel cu exemple. Greseala mea…

  Ghid practic pentru infiintarea de activitati independenteGhid practic pentru infiintarea de activitati independente

  • Constantin Cozma (store manager)

   Imi pare rau ca nu mi-ati spus mai devreme de comanda gresita. Puteam rezolva inca de atunci. V-am trimis pe eamil caietul cu exemple, ultima versiune (20 Ianuarie 2018). Daca aveti nelamuriri va rog sa-mi scrieti.