Cine suntem?

SC Kronos Business Solutions Srl cu sediul : Str. Birnova, Nr 1, Bl M115, Ap 34, Sector 5, Bucuresti, 051161, inregistrata la Registrul Comertului  cu nr J40/10237/2006, CUI 18787705, tel : +40 724 331 977, email : contact@gestiunepfa.ro, reprezentata legal prin Cozma Constantin, in calitate de administrator, este administratorul website-ului gestiunepfa.ro denumit in continuare site;

Site-ul are ca scop furnizarea de informatii si solutii persoanelor fizice care obtin venituri din diferite surse, cum sunt:

  • venituri din activitati independente (inclusiv venituri din contracte de activitate sportiva),
  • venituri din drepturi de proprietate intelectuala,
  • venituri din cedarea folosintei bunurilor,
  • venituri din investitii,
  • venituri din pensii,
  • venituri din salarii si asimilate salariilor,
  • venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura,
  • venituri din premii si din jocuri de noroc;
  • venituri din transferul proprietatilor imobiliare;
  • venituri din alte surse.

Site-ul gestiunepfa.ro este o platforma online prin care persoanele fizice si titularii de activitati independente pot schimba informatii si opinii sau pot achizitiona solutii dedicate rezolvarii aspectelor fiscale si contabile care intervin in activitatea lor. Din aceast motiv pe site-ul folosim date cu caracter personal.

Iti vom explica mai jos care sunt aceste date, cum le folosim si cum poti decide oricand asupra utilizarii lor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Potrivit Regulamentului General de Protectie a Datelor cu caracter personal acestea reprezinta orice informatie care conduce catre identificarea unei persoane fizice.   Ca exemplu: nume si prenume, numar de telefon, adresa de domiciliu, adresa de email, numar si serie CI, numar inmatriculare autoturism, numarul pasaportului, al permisului de conducere, numarul de asigurare sociala sau de sanatate, codul numeric personal, numarul cardului de credit/debit, fotografii si continut video (camere video de supraveghere), adresa ip si altele.

Pe site-ul gestiunepfa.ro colectam urmatoarele tipuri de date:

Date pe care le furnizezi automat

atunci cand  ne vizitezi website-urile si care ne ajuta sa construim o imagine de ansamblu asupra utilizatorilor nostri. Aceste date sunt anonime, dar prin investigatie amanuntita pot conduce la identificarea unei persoane anume. In aceasta categorie se includ:

  • adresa IP a dispozitivului de pe care ne vizitezi,
  • regiunea sau localizarea generala de unde accesezi siteul,
  • tipul de browser,
  • sistem de operare  de pe care ne accesezi.
  • istoricul paginilor pe care le accesezi,
  • durata sesiunii pe website.

Pentru olectarea informatiilor descrise in lista de mai sus website-ul vizitat foloseste fisiere cookies care se instaleaza pe calculatorul tau. O descriere in amanunta a tehnologiei cookies se gaseste in Politica de utilizare a fisierilor cookies pe care te rugam sa o citesti.

Utilizam aceaste informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile siteului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

Date furnizate de tine in mod direct:

  • nume si prenume,
  • numar de telefon,
  • adresa de domiciliu/sediu profesional
  • adresa de email,
  • numarul de la Registrul Comertului,
  • codul fiscal,
  • fotografie de profil,
  • nume de utilizator Facebook,

Cum utilizam aceste date?

In comentarii la articole sau pe forum

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Formulare de contact

Atunci cand ne scrii o intrebare avem nevoie de numele tau si adresa ta de email pentru ati furniza raspunsul la intrebare.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Comenzi in magazinul online

Colectam date personale cum ar fi numele, prenumele, adresa, numarul de telefon pentru  a ne indeplini o obligatie legala conforma cu Codul Fiscal.

Informare pe email cu privire la noutati si solutii dedicate domeniului financiar-contabil.

Folosim adresa ta de email pentru ati trimite de maxim 2 ori pe saptamana un email cu noutati sau cu oferte din domeniul fiscal si contabil. Poti oricand sa te dezabonezi la aceste noutati direct din emailul pe care ti-l trimitem.

Cu cine partajăm datele tale

Datele personale pe care le colectam nu sunt transmise niciunei alte institutii sau organizatii din afara Kronos Buisness Solutinons SRL. Folosim aceste date numai pe site-ul Ghid PFA si strict pentru scopul de a furniza informatii si servicii dedicate si conforme cu obiectivul site-ului.

Pentru administrarea acestor informatii folosim tehnologii, care nu au acces direct la date si care nu au niciun drept de utilizare a lor. Aceste tehnologii sunt furnizate de:

  • Mobil Pay – procesator de plati online,
  • Google – serviciu de analiza a traficului pe website-uri,
  • Facebook – ofera optional serviciul de inregistrare pe site si ofera tehnologia suport pentru pagina de Facebook a site-ului,
  • Mailerlite –  sistem de colectare si gestiune a adreselor de email si serviciu de livrat noutati pe email,
  • Customer Reviews serviciu online care solicita in numele site-ului o recenzie la produsul achizitionat,
  • WordPress – pentru serviciul antispam,
  • Gravatar – pentru profilul tau de utilizator, daca e cazul.

Niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tau.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

De asemenea tot pe perioada nedeterminata pastram si contul tau cu care te-ai inregistrat pe site.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

In Google Analytics datele sunt sterse automat dupa o perioada de 28  de luni.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

  1. Dreptul la informare (am discutat mai devreme despre el) – art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.
  2. Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.
  3. Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal te privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
  5. Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poti decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..
  7. Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care iti poti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la Ghid PFA (indiferent ca vorbim despre newsletttere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse ale Ghid PFA) vei avea intotdeauna posibilitatea sa te dezabonezi. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu site-ul sa existe doar cata vreme ti-o doresti.
  8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Site-ul nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, te vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.
  9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.

Cum îți protejăm datele

Site-ul se angajează să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

În timpul furnizării către tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații între tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Informațiile tale de contact

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

Prin email la: contact @ gestiunepfa.ro

Prin posta la: Kronos Business Solutions Srl, Str. Birnova, Nr 1, Bl M115, Ap 34 Sector 5, Bucuresti, 051161

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.

Dacă nu esti mulțumit de răspunsul nostru, poti face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Poți găsi mai multe informații despre procesul de la

http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor.

©2012-2018 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    Necesare

    Cookies de sesiune.

    Advertising

    Google Analytics

    _ga, _gid, _gat

    Other

    Conecteaza-te cu email-ul si parola ta!

    sau    

    Ați uitat datele dvs.?

    Creeaza un cont