fbpx

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  carmensandu acum 4 luni, 1 săptămână.

 • Autor
  Mesaje
 • #48828
   Alex 
  Participant

  Buna ziua,

  Am urmatoarea situatie: am mutat sediul PFA din Dambovita in Bucuresti, Sector 3. Anul trecut am avut de platit TVA, pe care l-am platit catre Sector 3. Ce nu am stiut eu este ca mutarea s-a facut pe CNP doar, iar pe CIF inca figuram la Dambovita.

  Sarind peste alte detalii, Dambovita mi-a poprit contul si mi-a luat si banii. Acum sunt in situatia de a fi platit de doua ori suma.

  Ma poate indruma cineva cum fac sa recuperez banii de la Sector 3?

  Multumesc

 • #51425
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua! Cereti bani inapoi prin depunerea unei cereri. Dar o sa dureze.

 • #51426
   carmensandu 
  Participant

  Aici sunt doua chestiuni diferite:
  A- mutarea sediului
  B- mutarea domicilului pe CNP

  A- Daca mutarea sediului s-a facut corect prin Registru atunci trebuia sa va prezentati la Sectorul 3 cu CIF-ul vechi sa va dea CIF-ul nou.
  B- in ce priveste mutarea pe CNP, ar fi trebuit sa depuneti 050 (noi inca mai depunem..anul trecut mi-au cerut in continuare desi legea este abrogata in acest sens). din momentul in care aveti adresa pe buletin in sectorul 3, platile pe CNP se fac pe sectorul 3, indiferent daca aveti sau nu vreo decizie.

  Faceti adresa la trezorerie unde ati virat banii initial, asteptati un raspuns. Mergeti cu raspunsul la sectorul 3, cu o alta adresa unde atasati toate documentele si cereti indreptarea erorii

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2012-2019 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account