fbpx

Etichetat: ,

Acest subiect conține 6 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Constantin Cozma acum 10 luni, 4 săptămâni.

 • Autor
  Mesaje
 • #11203
   Eusebiu 
  Participant

  Buna. Daca am terminat o facultate intr-un domeniu (chimie) dar am lucrat 2 ani in domeniul grafic (IT) pot sa-mi deschid PFA pt IT sau trebuie certificat care atesta studii in domeniu?

 • #11281
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua. Aveti nevoie de dovada profesionala specifica codului CAEN ales – IT. In 3 luni puteti obtine o asemenea calificare care sa va dea dreptul de a infiinta o PFA sau II. Sunt fabrici de diplome “autorizate de Ministerul Educatiei”.

 • #11297
   Eusebiu 
  Participant

  Am inteles. Multumesc

 • #13379
   Zsolt 
  Participant

  Buna ziua

  As dori sa preiau ca administrator o asociatei de proprietari si as vrea sa stiu daca am inteles bine…am primit autorizatia deci din punct de vedere al documentelor nu am probleme
  Daca infintez un PFA cu norma de venit cod CAEN 6832, cu un venit anual de 7200 ron va trebui sa plates doar impozitul pe venit de 10% si nu sunt obligat sa platesc CAS si CASS ?
  As mentiona ca PFA-ul nu va avea angajati, am nevoie de PFA ca sa pot emite lunar o factura pentru asociatia de proprietari pt serviciile administrative

  Va multumesc

 • #13557
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua! Platiti doar impozitul = 720 lei.

 • #13884
   Zsolt 
  Participant

  Buna ziua

  Am infiintat PFA-ul, l-am inregistrat la ANAF, dar de unde stiu de ce registre am nevoie si de unde le cumpar? e nevoie de casa de marcat sau e ok si cu chitantier de mana.?

  Multmesc

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2012-2019 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account