fbpx

Etichetat: 

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Constantin Cozma acum 7 luni, 3 săptămâni.

 • Autor
  Mesaje
 • #22535
   Lacramioara R 
  Participant

  Buna ziua,

  Puteti sa imi spuneti, va rog frumos, daca exista posibilitatea completarii declaratiei unice pentru venitul estimat 2018 pe zero? Mentionez ca sunt un PFA / sistem real!

  Multumesc anticipat,

 • #23046
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua! Daca venitul estimat este 0 completati pe 0, fireste. Anul viitor veti depune declaratia cu venitul realizat, care poate fi 0 sau cu venituri dupa caz.

 • #23461
   lili mogos 
  Participant

  Buna ziua. Am primit decizia de impunere pentru impozitul pe venit din 2017 si la calculul venitului impozabil nu au fost luate în calcul platile anticipate la CAS. Mi s-a spus de la ANAF că motivul este ca m avut venitul mai mic decăt salariul minim si am optat pentru plata CAS, dar în 2017 CAS era obligatoriu, nu a fost o optiune. Este corect? Multumesc anticipat.

 • #24699
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua! In 2017 CAS era obligatoriu, dar nu se platea daca venitul net obtinut era mai mic decat 35% din salariul mediu brut pe economie. Verificati aici va rog: https://gestiunepfa.ro/taxe-si-contributii-sociale-pentru-activitati-independente-in-2017/

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2012-2019 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account