Despre GHID PFA

Ghid PFA ofera informatii, servicii si consultanta pentru Persoanele Fizice care desfasoara activitati economice si completeaza Declaratia Unica pentru plata contributiilor sociale si a impozitului pe venitul realizat!

În ultimii 4 ani mediul de afaceri din Romania au fost supus unor modificari continue a regulilor fiscale. Din Martie 2018, suntem deja la al 4 -lea Cod Fiscal care se aplica persoanelor fizice. Aceste modficari sunt enervante, neproductive si pline de capcane pentru un nespecialist, care se concentreaza pe munca lui. Obiectivul nostru este sa te ajutam, cu un consum minim de resurse, sa te informezi, sa te conformezi legislatiei (adica sa inregistrezi activitatea ta, sa declari corect ventiul obtinut ), si sa platesti cat mai putine taxe fara a incalca legea fiscala.

Ne propunem ca intr-un limbaj simplu si practic, sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv sfaturi si exemple, pe care sa le aplici imediat in administrarea activitatii tale. Ne adresam tuturor celor care desfasoara o activitate economica si care obtin venituri ce trebuie declarate si impozitate conform legislatiei fiscale.

Ai întrebări, avem răspunsuri!

Daca esti la inceput de drum si te intereseaza pentru prima data ce inseamna cu adevarat TVA si CAS, sau ai deja un site si vinzi servicii de design sau produse hand-made sau ai 100 de apartamente construite ca PFA si trebuie sa le vinzi, acesta este locul in care gaseti raspuns la intrebarile si solutii pentru afacera ta, mica sau mare.

Te putem ajuta daca obtii:

De ce să ne alegi pe noi?

Despre noi

Blogul cu informatii fiscale si contabile, inceput in 2012, si dedicat persoanelor fizice care obtin venituri din diferite surse, mai ales celor cu activitati independente.

Software online pentru facturare si intocmirea completa a contabilitatii in partida simpla pentru PFA, II, IF, Profesii Liberale.

Testimoniale

Află ce spun clienții despre noi

5/5

Ghid PFA

Ghid PFA este creat și susținut de oameni cu experiență de peste 15 ani în antreprenoriat și în consultanța financiar-contabila.

Ghid PFA ofera de peste 10 ani informatii, solutii de contabilitate si consultanta Activitatilor Independente si Persoanelor Fizice care desfasoara activitati economice si completeaza Declaratia Unica pentru plata contributiilor sociale si a impozitului pe venitul realizat!

Ghid PFA este o solutie dedicata nespecialistilor cu scopul de a-i ajuta sa-si indeplineasca cu succes obligatiile rezultate ca urmare a obtinerii de venituri din diferite surse! Obiectivul nostru este sa explicam legislatia pe intelesul tau, sa-ti dam cat mai multe exemple concrete, sa te ajutam cu indrumari precise la calcule si la completarea declaratiilor si registrelor.

Ghid PFA este asistentul tau contabil si fiscal! Partenerul tau pentru cel putin 12 luni!

Constantin Cozma

coordonator proiect

Sunt economist, absolvent ASE Bucuresti, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. Din 2012 sunt specializat in consultanta contabila si fiscala a persoanelor fizice care desfasoara activitati economice, indiferent de forma lor de organizare. Sunt partener intr-un grup de firme care au ca obiect de activitate consultanta de afaceri si financiar-contabila; sunt la randul meu titularul unei intreprinderi individuale.

Cred, ca antreprenor în primul rând, că pentru a obține mai multă prosperitate trebuie să oferim cât mai multă valoare clienților noștri, pentru ca și ei să obțină la rândul lor mai multă prosperitate (…și bani să ne cumpere serviciile sau produsele). Așa funcționează o societate prosperă și din acest motiv funcționează si Ghid PFA!

Evoluția GHID PFA

Anii 2019-2021
Anul 2018
Anul 2017
Anul 2016
Anul 2015
Anul 2014

Interes din ce în ce mai mare

​41.539 de viz​itatori unici numai in​​ perioada 5 – 11 martie 2019!