Omiteți conținutul
Telefon: 0724 331 977 - suport@gestiunepfa.ro
  • Înregistrare
  • Autentificare
  • Contactează-ne!
Ghid PFA
  • Legislație
  • Soluții & Prețuri
    • Toate Soluțiile
    • Actualizări Ghiduri
    • Recenzii de la Clienti
  • Ghidurile mele
  • Consultanță
  • Suport
  • Despre
    • Înregistrare
    • Autentificare
    • Contactează-ne!

Declaratia unica rectificativa. Cum se completeaza.

07/06/2021 08/06/2021 / 52 Comentarii / Prevederi Generale

Pentru o contabilitate corectă și un calcul rapid al obligațiilor fiscale, folosește  Contapp – program de facturare și contabilitate în partidă simplă – Deschide cont!

Declaratia unica rectificativa se depune pentru corectarea sau completarea informatiilor transmise in declaratia unica initiala.

Conform ordinului 14/2021: 3. Rectificarea declaraţiei

3.1. Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice poate fi corectată de contribuabili din proprie iniţiativă, ori de câte ori informaţiile actuale nu corespund celor din declaraţia depusă anterior, prin depunerea unei declaraţii rectificative în condiţiile prevăzute de Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare.

3.2. Declaraţia rectificativă se întocmeşte pe acelaşi formular, bifându-se cu X căsuţele aflate pe prima pagină a formularului (capitolul I „Date privind impozitul pe veniturile realizate şi contribuţiile sociale datorate pentru anul …..” şi/sau capitolul II „Date privind impozitul pe veniturile estimate/norma de venit a se realiza în România şi contribuţiile sociale datorate pentru anul ………..”, după caz).

3.3. Declaraţia rectificativă se completează înscriindu-se toate datele şi informaţiile prevăzute în capitolul supus rectificării, inclusiv cele care nu diferă faţă de declaraţia iniţială/anterioară.

Declaratia unica rectificativa se completeaza pentru:

  • corectarea impozitului pe venit, precum si a contributiilor sociale datorate de persoanele fizice;
  • modificarea datelor de identificare ale persoanei fizice;
  • modificarea unor date referitoare la categoria/sursa veniturilor sau a nivelului acestora, potrivit legii;
  • modificarea unor date referitoare la contributia de asigurari sociale si contributia de asigurari sociale de sanatate;
  • corectarea altor informatii prevazute de formular.
program de contabilitate in sistem real

Pentru depunerea declaratiei rectificative se vor avea in vedere urmatoarele:

  • declaratia initiala este declaratia care nu are nicio bifa de rectificativa selectata;
  • este permisa depunerea unei singure declaratii initiale;
  • declaratia rectificativa este declaratia cu cel putin o bifa de rectificativa selectata (la capitolul I sau capitolul II sau la ambele capitole);
  • o declaratie rectificativa care rectifica ambele capitole (capitolul I si capitolul II) trebuie sa aiba ambele bife de rectificare selectate;
Conform ordinului 14/2021: 3.6. Contribuabilii pot rectifica impozitul pe venitul estimat până la data de 31 decembrie a anului de impunere. Fac excepţie contribuabilii care nu au obligaţia completării capitolului I din declaraţie şi care rectifică declaraţia în condiţiile prevăzute de Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare.

Important! Declaratia unica rectificativa se depune numai daca s-a depus o declaratia unica initiala. O declaratia unica initiala este declaratia care nu are selectat (bifat) rubrica de rectificativa.

Prin declaratia unica rectificativa se poate rectifica declaratia integral sau pe capitole:

  • Capitolul 1: Definitivare venituri realizate in 2020, se bifeaza casuta de langa Declaratie rectificativa privind Capitolul I.
  • Capitolul 2: Datele pentru veniturile estimate in 2021, se bifeazz casuta de langa Declaratie rectificativa privind Capitolul II.

In declaratia unica rectificativa se completeaza un capitol sau ambele, la toate rubricile, dupa cum este necesar.

Exemplu: O persoana fizica care desfasoara activitati independente impuse in sistem real si venituri din cedarea folosintei bunurilor (inchiriere apartament), a depus pana la data de 30 iunie 2020 declaratia unica completata la:

  • capitolul 1, cu definitivarea impozitului pe venitul din 2019;
  • capitolul 2, cu estimarea venitului din activitati independente si din cedarea folosintei bunurilor pentru 2020;

La data de 30 septembrie 2020, contractul de inchiriere a fost anulat prin intelegerea partilor.

Conform codului fiscal, persoana fizica depune pana la data de 30 octombrie 2020 (in termen de 30 de zile), declaratia unica rectificativa completata doar pentru capitolul 2, unde se recalculeaza venitul estimat din cedarea folosintei bunurilor si declara aceeasi estimare pentru venitul din activitati independente.

Important! Pentru definitivarea veniturilor din 2020 se depune Declaratia unica 2021 completata la capitolul 1. Aceasta modifica declaratia din 2020 completata la capitolul 2, unde am estimat venitul si contributiile pentru 2020. Astfel se modifica impozitul datorat si eventual contributiile datorate pentru 2020, fata de cele estimate.

Putem depune o declaratia rectificativa pentru anii anteriori (2018-2020), pentru care folosim formularele pdf ale declaratiei valabile pentru fiecare an, daca:

  • este necesar sa modificam capitolul 1 din declaratie cu venitul realizat in anul anterior;
  • este necesar sa modificam venitul si contributiile estimate pentru anul curent; mai ales pentru acele activitati pentru care nu se definitiveaza impozitul pe venit (exemplu venituri din chirii in lei sau activitati cu norme de venit);

De ajutor:

  • Daca nu ai inca Spatiul Privat Virtual creat vezi acest video, realizat de ANAF, cu instructiunile de creare a Spatiului privat virtual;
  • Plata obligatiilor fiscale se poate face: la caseria ANAF, prin online banking in contul unic sau pe ghiseul.ro cu cardul;
  • Declaratia unica se depune de catre titular pe site-ul ANAF sau de catre imputernicit cu certificat digital pe site-ul e-guvernare.ro;

Distribuie:

  • Tweet

Despre autor

Constantin

Sunt economist, absolvent ASE Bucuresti, Facultatea de ​Contabilitate si ​Informatica de ​Gestiune. Din 2012 sunt specializat in ​contabilitatea si fiscalitatea persoanelor fizice care desfasoara activitati economice, indiferent de forma lor de organizare. Sunt partener intr-un grup de firme care au ca obiect de activitate consultanta de afaceri si financiar-contabila; sunt la randul meu, titularul unei intreprinderi individuale.

52 comentarii la “Declaratia unica rectificativa. Cum se completeaza.”

  1. marilena sima
    01/08/2022 la 12:48

    Buna ziua, doresc sa fac declaratie rectificativa – pt anul , 2018,2019,2020,
    Am depus declaratie in sistem forfetar si doresc sa rectific.
    Sunt pfa .
    Multumesc!

    Răspunde
  2. Daniel
    20/06/2022 la 22:38

    Bună seara , am depus declarația unica cu mod de impozitare in sistem real , pot depune rectificativa pt schimbarea impozitării pe norma de venit ? Mulțumesc mult.

    Răspunde
  3. Bojinca Elena
    28/04/2022 la 16:07

    Buna ziua. Am de facut rectificare la veniturile realizate in 2021 de un PFA cu norma de venit, dar nu se regaseste in declaratia pe 2022, decat pentru PFA-uriule infiintate in decembrie 2021.Ma puteti ajuta ? Multumesc.

    Răspunde
  4. LM
    05/03/2022 la 09:07

    Buna ziua,
    As avea nevoie de rectificare urgenta declaratii unice si declaratii venituri pe o parte din anii 2014-2021 (in unii ani cred ca am bifat incorect tip venit si acum m-au scos ca am de plata si estimativul pe un tip venit si realizatul pe alt tip de venit – achitat la timp).
    Pot desigur sa fac si singura, dar daca costurile nu sunt prea mari pt mine as prefera sa fac impreuna cu un profesionist sa nu greșesc din nou.
    Ma puteti contacta va ror urgent pt o oferta?

    Răspunde
    1. Constantin
      15/03/2022 la 11:30

      Buna ziua! V-am trimis email.

      Răspunde
      1. Petronela Tiba
        06/05/2022 la 12:09

        Bună ziua! Am completat din greșeală pe declarația unica și venitul pe 2022, iar eu îl știu doar pe 2021. Când completez declarația rectificativa trec 0 lei pe 2022 și la anul o pot completa corect? Mulțumesc!

        Răspunde
  5. Cecilia-Maria Costea
    28/12/2021 la 13:19

    Buna ziua! Am o Intreprindere Familiala, deci sunt persoana fizica autorizata si sunt asociata cu un frate. In luna AUGUST 2021 am iesit la pensie. Nu am inchis I.F. intrucat doresc sa mai lucrez iar fratele mai are pana la pensie 11 ani. Am depus declaratia unica pentru intregul an 2021. Daca nu mai doresc sa platesc contributii CAS si CASS trebuie sa depun declaratie rectificativa pentru 2021?

    Răspunde
    1. Constantin
      29/12/2021 la 14:20

      Buna ziua! Da, trebuie sa depuneti rectificativa in termen de 30 de zile de la data la care ati iesit la pensie si sa recalculati CAS de plata. Daca nu ati depus, atunci depuneti acum. Sunteti scutit de plata CAS incepand cu luna in care ati iesit la pensie.

      Răspunde
  6. Carla Mereuta
    29/10/2021 la 11:58

    Buna ziua. Cum completez DU rectificativa daca am fost angajat 10 luni (deci s-a aplicat corectie la norma de venit) si 2 luni fara un CIM? Se trece totalul din prima? Am incercat sa pun sumele pentru 10 luni cu corectie, „adauga venit” si suma pentru 2 luni. Dar cand validez imi da erori. Multumesc.

    Răspunde
  7. Dan
    28/09/2021 la 10:55

    Buna ziua,
    Daca trebuie sa fac o declaratie rectificativa pentru anul 2019, o mai pot face ?

    Răspunde
    1. Constantin
      29/09/2021 la 07:09

      Bună ziua! desigur, puteti face o declaratie rectificativa și pt 2019.

      Răspunde
  8. Popovici Mihaela
    07/09/2021 la 14:45

    Buna ziua! Am depus DU 2021 cu un contract dar acesta s-a reziliat in mai. Am depus o rectificativa ca sa modific obligatiile de plata. Ulterior la 1 august am incheiat un nou contract. Am facut alta rectificativa, dar nu am mai trecut partea cu contractul care s-a reziliat in mai. Cum pot sa rectific situatia. Acum se vede ca am de platit doar ce am incheiat la 1 august. Va multumesc!

    Răspunde
  9. Simona
    22/07/2021 la 12:25

    În declaratia inițială am greșit numărul documentului de autorizare. Pentru rectificativă ce căsuță trebuie să bifez? Pentru capitolul 1 sau 2?
    Mulțumesc frumos

    Răspunde
    1. Constantin
      22/07/2021 la 17:49

      Rectificati si bifați capitolul la care ați greșit numărul. La ambele capitole dacă este cazul.

      Răspunde
  10. Viorica Coman
    13/07/2021 la 15:55

    Buna ziua! Trebuie sa fac o rectificativa pentru 2021, deoarece persoana a inchis II-ul fara nici un venit. Initial am declarat venituri si CASS. Acum, cand incerc sa pun 0 la CASS , primesc mesaj ca suma minima este 115 si nu pot sa validez!

    Răspunde
    1. Constantin
      13/07/2021 la 17:25

      Bună ziua! Dacă doriți sa anulați obligația de a plăti Cass atunci nu bifați rubrica de Cass de pe a doua pagina. Secțiunea nu trebuie sa fie activa în declarație. Aceasta nu se completează cu 0.

      Răspunde
      1. Viorica Coman
        13/07/2021 la 19:09

        Vă mulțumesc!

        Răspunde
  11. Stefania Sava
    12/07/2021 la 11:50

    Buna ziua, Daca sunt mai multe contracte de chirie si numai la unul intervin modificari, cand depun declaratia rectificativa trebuie sa le trec in declaratie si pe cele care nu au modificari sau numai pe cel cu modificari? Multumes frumos

    Răspunde
    1. Constantin
      12/07/2021 la 12:03

      Bună ziua! La rectificare veți completa atât cu modificările intervenite La un contract cât și cu datele contractelor care nu se modifica. Practic declarati din nou toate contractele.

      Răspunde
  12. Lumi
    22/04/2021 la 20:21

    Buna ziua. Mai pot depune declaratii rectificative pentru 2017, 2018 si 2019 in vederea obtinerii bonificatiilor? Din pacate, functionara de la fisc care are in operare dosarul meu de contribuabil care obtine venituri din chirie nu a fost capabila sa ma indrume ce am de facut. Au trecut mai bine de 3 ani in care am facut i-am trimis mailuri, am trimis petitii pe SPV, am vorbit la ghiseu cu angajate ANAF (ultima oara pe 20 apr. a.c.), la call center, am intrebat cum pot obtine bonificatiile pentru care ma calificam indeplinind toate conditiile, dar nimeni nu mi-a spus ca trebuie completata o nou noua declaratie unica rectificativa.

    Răspunde
  13. Calin Daniela
    25/03/2021 la 14:56

    Buna ziua . Am facut o declaratie unica in care am bifat si plata ptr CASS si CAS , dar persoana respectiva era pensionara si nu trebuia sa plateasca . Nu reusesc sa fac rectificativa . Cum se poate face ? Multumesc !

    Răspunde
    1. Constantin
      01/04/2021 la 10:55

      Buna ziua! Pensionarii nu platesc CAS, dar pot plati CASS daca venitul net este peste plafon. Pentru rectificare bifati capitolul de rectificativa la decalratia de venit estimat din 2020 si nu bifati rubricile de contributii.

      Răspunde
      1. MARIN CARMEN
        14/12/2021 la 19:38

        IN ANUL 2019 AM ÎNCASAT O SUMĂ DE BANI PT CARE AM PLATIT IMPOZITUL PENTRU ACTIVITATI INDEPENDENTE. IN ANUL 2021 PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA AM FOST OBLUGATA SA RESTITII JUMATATE DIN SUMA INCASATA IN 2019. CE POT FACE PENTRU A RECUPERA IMPOZITUL PE VENIT ACHITAT IN PLUS IN ANUL 2020 AFERENT SUMEI PIERDUTE IN INSTANTA. POT REZOLVA PRIN COMPLETAREA UNEI DECLARATII RECTIFICATIVA ? MULȚUMESC

        Răspunde
  14. Badea Nicoleta
    14/03/2021 la 15:47

    Buna ziua. In DU s-a introdus eronat un certificat de inregistrare. Anaf a spus sa depun rectificativa incepând cu 2018 . Depun si pentru venitul estimat si pentru definitiv ? La fel 2019 si 2020.

    Răspunde
  15. Valentin Panait
    04/02/2021 la 11:46

    Buna ziua

    am depus si estimativ si final pt 2019 , mi au venit ambele de plata . Cum pot anula una din ele

    multumesc

    Răspunde
  16. Mariana Tataru
    23/01/2021 la 22:10

    cum deblochez declaratia unica..sa fac rectificativa?…

    Răspunde
  17. Novac sibel
    20/01/2021 la 09:15

    Buna ziua , de unde pot descărca sau cum pot proceda pentru a completa declaratia rectificativa? Multumesc .

    Răspunde
  18. Ioana
    18/01/2021 la 09:01

    Buna ziua. In urma depunerii mai multor declaratii rectificative la capitolul 2 (3 la numar) la declaratia initiala, deoarece nu am calculat corect sumele pe care le aveam de platit, dupa depunerea ultimei, la obligatii de plata figureaza diferenta sumelor declarate in ultimele 2 rectificative, atat in cazul contributiilor sociale cat si a impozitului estimat, si nu sumele corecte, declarate in ultima rectificativa depusa. Cum as putea remedia?

    Răspunde
  19. Chiriță Mirela Isabela
    08/01/2021 la 21:04

    Bună seara. Trebuie depusă rectificativa la declarația unică depusă în 2020, dacă s_au încasat dividente la sfârșitul anului 2020și dacă în declarația inițială s-a estimat depășirea plafonului (deci oricum se va plăti CASS)?

    Răspunde
    1. Constantin
      09/01/2021 la 00:23

      Bun seara! Nu trebuie depusa rectificativa.

      Răspunde
  20. Elena Iliescu
    28/12/2020 la 09:26

    Buna ziua, ati primit vreun raspuns? Si pe mine ma intereseaza subiectul-cum accesam declaratia initiala in vederea rectificarii?

    Răspunde
  21. Flori
    15/12/2020 la 17:29

    Am depus la vremea ei o declarative unica cu venitul realizat pe 2018 si estimatul pe 2019. Ori din cauza formularului ori di neatentie am bifat la estimat 2019 „nu depasesc plafonul dar optez pentru CAS/CASS”. Apoi am depus declaratia unica pe 2019 cu realizatul pe 2019 unde am introdus numai impozit. Mi se comunica faptul ca am de plata CAS si CASS pe 2019. Mai pot depune rectificativa la 2018 cu estimatul 2019 fara CAS?

    Răspunde
  22. Manciulea Dana
    15/12/2020 la 15:37

    Buna ziua, daca am depus declaratia unica pt venituri din chirii in momentul in care nu se putea bifa bonificatia mai pot sa depun rectificativa doar pt bonificatii? Sau termenul era 30.06.2020

    Răspunde
    1. Constantin
      15/12/2020 la 15:43

      Bună ziua! După 30.06 nu se mai completează secțiunile de bonificații.

      Răspunde
  23. FLORIN FRASINEANU
    06/12/2020 la 12:55

    Buna ziua. Am o intreprindere individuala pt FOTO VIDEO evenimente si cum anul acesta sau anulat 90 % din ele tr sa modific declaratia. de unde o iau ?? pe cea salvata in PC o am dar nu imi da voie sa bifez nimic sau sa modific va .

    Răspunde
  24. Eduard Adam
    07/11/2020 la 10:10

    Buna ziua! Am radiat PFA pe 4/11/2020, si mi-au spus de la Finante ca trebuie sa depun declaratie rectificativa. Toate bune si frumoase, am selectat rectificare, am selectat ca e pt anul 2020 pentru PFA cu norma de venit, am pus data inchiderii PFA si am recalculat la 310 zile din 366. Toate datele mele personale sunt corecte, am incercat sa o transfer de 4-5 ori, si de fiecare data am primit email ca declaratia contine erori, dar nu zice ce erori… Ce fac gresit? Multumesc!

    Răspunde
    1. Constantin
      09/11/2020 la 11:15

      Buna ziua! Ati facut rectificativa la capitolul 2 din declaratie?

      Răspunde
  25. Lupascu Gherghina
    26/08/2020 la 15:27

    Cum se completeaza Declaratia unica rectificativa in SPV, am incercat dar nu reusesc

    Răspunde
  26. Lupascu Gherghina
    26/08/2020 la 15:23

    Pentru completarea declaratiei in cazul inchirierii unui apartament in stil hotelier nu imi este clar cum este cu norma anuala de venit, daca realizezi un venit mai mic decat norma de venit prevazuta cum se procedeaza cu impozitul? la ce suma se plateste?

    Răspunde
    1. Constantin
      26/08/2020 la 19:33

      Buna ziua! Norma anuala de venit pe fiecare camera sau sistem real de impozitare daca va este convenabil. Puteti sa recaculati pe perioada de activitate.
      Daca nu va descurcati noi avem serviciul de completare a declaratiei unice.

      Răspunde
    2. Constantin
      31/08/2020 la 14:44

      Buna ziua! Se calculeaza impozit la norme de venit indiferent de cat faceti, mai mult sau mai putin decat norma de venit.

      Răspunde
  27. crisu ana
    17/08/2020 la 15:17

    Va multumesc.Termenul este depasit. Sper sa scap doar cu avertisment:).

    Răspunde
  28. Ana Crisu
    13/08/2020 la 19:14

    Buna ziua. Poate ma puteti indruma,va rog. Au fost depuse in termen DU, pentru o societate civila profesionala de mediatori. Pentru 2019 au fost 2 asociati. Incepand cu ian.2020, au mai intrat inca 2 asociati. Insa DU, au depus doar cei 2 asociati initiali. Trebuie intocmite DU pentru cei 2 asociati noi, pentru veniturile estimate si DU rectificative pentru asociatii vechi? Nu stiu daca am fost foarte clara in prezentare.In acest moment nu am inrwgistrat inca venituri…Va multumesc. Ana

    Răspunde
    1. Constantin
      17/08/2020 la 14:44

      Buna ziua! Asociatii noi sunt obligati sa depuna DU in termen de 30 de zile de la data evenimentului si sa estimeze venitul net pentru 2020. La cei vechi nu e obligatorie depunerea de rectificativa.

      Răspunde
  29. Botosani
    08/08/2020 la 16:01

    Bună ziua,in august 2019 am completat o Declaratie unică pentru a-mi plăti contribuțiile la sănătate singură. În martie 2020 am realizat că reușisem acea declarație.Am rectificat-o trimițând noul document,însă îmi apare aceeași sumă exorbitanta de plată.Ce ar trebui să fac?

    Răspunde
    1. Constantin
      11/08/2020 la 16:55

      Buna ziua! Probabil ca nu ati depus corect declaratia. Mergeti la ANAF sa va ajute sau apelati la un expert.

      Răspunde
  30. Mihaela Porumb
    08/07/2020 la 16:11

    Buna. Pentru PFA la norma de venit (din 2020 PFA-ul e suspendat) s-a depus declaratia unica in 2020 doar pentru a beneficia de bonificatiile aferente anului 2019. Pentru ca ulterior PF-ul obtine venituri din dividende pentru care este obligat sa plateasca CASS trebuie facuta o declaratie rectificativa pentru capitolul 2? Capitolul 1 in care era bifa doar pe „Declarație pentru aplicarea bonificației în cazul contribuabililor care obțin venituri anuale pentru care există
    obligația completării și depunerii numai a declarației prevăzută la art.120 din Codul fiscal” trebuie sa mai apara in declaratia rectificativa pentru dividende sau ele se pastreaza in evidenta ANAF din declaratia initiala? Multumim mult!

    Răspunde
  31. Lia Daniluc
    05/06/2020 la 12:32

    Buna ziua,
    pt.PFA cu norma de venit,inca nu imi dau seama cum se face rectificarea.Initial, cap.1 nu trebuia completat, iar cap.2 era estimarea pe 2020.

    Poate imi dau seama cand vad PDF-ul.

    Lia

    Răspunde
  32. Constantin
    28/05/2020 la 16:46

    Buna ziua! Persoanele care au platit obligatiile fiscale la 2019 beneficiaza de bonificatii daca depun declaratia rectificativa. Sumele platite in plus reprezentand bonificatiile pot fi utilizate pentru stingerea unor obligatii fiscale viitoare (de exemplu pentru 2020) sau pot fi restituite daca se depune cerere de restituire.

    Răspunde
  33. Alexandra O
    28/05/2020 la 15:54

    Si eu sunt interesata daca se poate recupera bonificatia pentru platile realizate inainte de anuntarea bonificatiilor.
    Multumesc!

    Răspunde
  34. Gabriela Badescu
    28/05/2020 la 10:40

    Cei care am depus deja Declaratia unica trebuie sa asteptam noul model pentru rectificare sau trebuie sa completam pe vechiul formular ?? Multumesc

    Răspunde
  35. Dediu Adrian
    28/05/2020 la 10:21

    BUna ziua . Daca deja s-au efectuat toate platile pentru anul 2019, cum se procedeaza cu compensarea sumelor ?
    Multumesc O zi buna.

    Răspunde

Scrie mesajul tau aici: Anulează răspunsul

Intocmeste-ti contabilitate cu:

Facturare si contabilitate in partida simpla. Online.

Totul intr-un singur loc :

Ghid contabilitate partida simpla

Comentarii Recente

  • marilena sima on Declaratia unica rectificativa. Cum se completeaza.Buna ziua, doresc sa fac declaratie rectificativa - pt anul , 2018,2019,2020, Am dep…
  • Simona on Contapp – 700 de pfa-uri inregistrate cu peste 1.000 de utilizatoriBuna ziua! As dori sa stiu daca aceasta aplicatie se poate folosi si pentru activita…
  • Cosmin on PFA sau SRL? Ce alegem in 2022?Buna ziua! Superb ghid! Cand va fi updatat pentru 2023? Multumesc
  • Mihai on Concedii medicale pentru activitati independenteAm un II activitate suspendata. Fara contract CAS am avut fractura de platou tibial…
  • Stogrin Petronela on E-factura – obligația de a transmite facturile către clienti prin SPVCa mediator - profesie liberală, există această obligație de înregistrare?

Impozite și Contribuții Sociale 2022

Descarcă Ghidul Gratuit

  • Disponibil în format PDF
  • Cuprinde 40 pagini informative
  • Actualizat la 22.12.2021
  • Citești oriunde (chiar și la cafea)

Articole organizate dupa anul fiscal

  • Cod Fiscal 2022
  • Cod Fiscal 2021
  • Prevederi Generale
  • Cod Fiscal 2020
  • Cod Fiscal 2019
  • Cod Fiscal 2018
  • Cod Fiscal 2017
  • Cod Fiscal 2016
  • Cod Fiscal 2015
  • Cod Fiscal 2014
  • Cod Fiscal 2013
  • Cod Fiscal 2012

Autentificare

Înregistrare | Ai uitat parola?





Calculator venit net simplu

Informatii

Kronos Business Solutions SRL,
CUI 18787705, J39/10237/2006,
Str. Birnova, Nr.1, Bl.M115, Ap.34,
Sector 5, Bucuresti, 051161
(fara activitate la sediul social)

Important

  • Ghid Contabilitate PFA
  • Despre Ghid PFA
  • Termeni si Conditii
  • ANPC – 0219551
  • Formular de contact

Vzitatori pe site

  • 5.271.377
2012-2022 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

Descarcă Ghidul gratuit

  • Disponibil în format PDF
  • Cuprinde 40 pagini informative
  • Actualizat la 22.02.2022
  • Citești oriunde (chiar și la cafea)
  • Ultimele noutăți despre impozite și contribuții

Notice: Undefined index: cookie_single_popup in /home/gestiunepfa/public_html/wp-content/plugins/ct-ultimate-gdpr/includes/views/cookie-template.php on line 3
Cookie-urile. Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru. Citește mai mult
Acceptare cookie-uri
Setări cookie-uri
Setări cookie box
Setări cookie box

Setări de confidențialitate

Alegeți ce cookie-uri să fie autorizate Puteți schimba aceste setări oricând. Deși aceasta poate rezulta în devenirea unor funcții indisponibile. Pentru informații legate de ștergerea cookie-urile vă rugăm să consultați funcția de Ajutor al browser-ului dvs. CITIȚI MAI MULT DESPRE COOKIE-URILE UTILIZATE DE NOI.

Cu ajutorul cursorului puteți activa sau dezactiva diferite tipuri de cookie:

  • Block all
  • Essential
  • Functionality
  • Analytics
  • Advertising

Acest site web va

  • Fundamental: Ține minte setările permisiunilor de cookie
  • Fundamental: Permite sesiunile de cookie
  • Fundamental: Adună informațiile introduse în formularele de contact pentru newsletter sau alte formulare de pe toate paginile
  • Fundamental: Ține evidența produselor adăugate în coșul de cumpărături
  • Fundamental: Autentifică logarea dvs. în contul de utilizator
  • Fundamental: Ține minte limba pe care ați selectat-o

Acest site nu va

  • Ține minte detaliile de login
  • Funcționalitate: Ține minte setările de social media
  • Funcționalitate: Ține minte țara și regiunea selectată
  • Analiză: Ține evidența paginilor vizitate și a interacțiunilor întreprinse
  • Analiză: Ține evidența locației și regiunii baza pe numărul dvs. de IP
  • Analiză: Ține evidența timpului petrecut pe fiecare pagină
  • Analiză: Crește calitatea datelor din funcția de statistică
  • Reclamă: Adaptarea informațiilor și reclamelor pe baza intereselor dvs. de exemplu conform conținuturilor vizitate anterior. (În prezent nu folosim targeting cookie-uri sau cookie-uri de semnalare)
  • Reclamă: Adună informații identificabile personal cum ar fi numele sau locația

Acest site web va

  • Fundamental: Ține minte setările permisiunilor de cookie
  • Fundamental: Permite sesiunile de cookie
  • Fundamental: Adună informațiile introduse în formularele de contact pentru newsletter sau alte formulare de pe toate paginile
  • Fundamental: Ține evidența produselor adăugate în coșul de cumpărături
  • Fundamental: Autentifică logarea dvs. în contul de utilizator
  • Fundamental: Ține minte limba pe care ați selectat-o
  • Funcționalitate: Ține minte setările de social media
  • Funcționalitate: Ține minte țara și regiunea selectată

Acest site nu va

  • Analiză: Ține evidența paginilor vizitate și a interacțiunilor întreprinse
  • Analiză: Ține evidența locației și regiunii baza pe numărul dvs. de IP
  • Analiză: Ține evidența timpului petrecut pe fiecare pagină
  • Analiză: Crește calitatea datelor din funcția de statistică
  • Reclamă: Adaptarea informațiilor și reclamelor pe baza intereselor dvs. de exemplu conform conținuturilor vizitate anterior. (În prezent nu folosim targeting cookie-uri sau cookie-uri de semnalare)
  • Reclamă: Adună informații identificabile personal cum ar fi numele sau locația

Acest site web va

  • Fundamental: Ține minte setările permisiunilor de cookie
  • Fundamental: Permite sesiunile de cookie
  • Fundamental: Adună informațiile introduse în formularele de contact pentru newsletter sau alte formulare de pe toate paginile
  • Fundamental: Ține evidența produselor adăugate în coșul de cumpărături
  • Fundamental: Autentifică logarea dvs. în contul de utilizator
  • Fundamental: Ține minte limba pe care ați selectat-o
  • Funcționalitate: Ține minte setările de social media
  • Funcționalitate: Ține minte țara și regiunea selectată
  • Analiză: Ține evidența paginilor vizitate și a interacțiunilor întreprinse
  • Analiză: Ține evidența locației și regiunii baza pe numărul dvs. de IP
  • Analiză: Ține evidența timpului petrecut pe fiecare pagină
  • Analiză: Crește calitatea datelor din funcția de statistică

Acest site nu va

  • Reclamă: Adaptarea informațiilor și reclamelor pe baza intereselor dvs. de exemplu conform conținuturilor vizitate anterior. (În prezent nu folosim targeting cookie-uri sau cookie-uri de semnalare)
  • Reclamă: Adună informații identificabile personal cum ar fi numele sau locația

Acest site web va

  • Funcționalitate: Ține minte setările de social media
  • Funcționalitate: Ține minte țara și regiunea selectată
  • Analiză: Ține evidența paginilor vizitate și a interacțiunilor întreprinse
  • Analiză: Ține evidența locației și regiunii baza pe numărul dvs. de IP
  • Analiză: Ține evidența timpului petrecut pe fiecare pagină
  • Analiză: Crește calitatea datelor din funcția de statistică
  • Reclamă: Adaptarea informațiilor și reclamelor pe baza intereselor dvs. de exemplu conform conținuturilor vizitate anterior. (În prezent nu folosim targeting cookie-uri sau cookie-uri de semnalare)
  • Reclamă: Adună informații identificabile personal cum ar fi numele sau locația

Acest site nu va

  • Ține minte detaliile de login
Salvați și închideți