CONSULTANȚĂ PFA BUCUREȘTI

Știu că la început de drum apar tot felul de întrebări și nelămuriri cu privire la înființarea și administrarea unei PFA sau I.I.

Serviciul de consultanță directă se adresează celor care  nu au suficient timp să studieze și să stea ore in sir in fata calculatorului pentru a se documenta. Oricum sursele de pe internet sunt multe și conțin în  cea mai mare parte, informație eronată sau neactualizată.

Ca urmare este mult mai eficient  ca intr-o discutie, care poate dura maxim 2 ore, să-ți oferim toate informațiile și îndrumările de care ai nevoie ca să iei cea mai bună decizie.

Pentru mai multe detalii poți să ne dai un telefon sau să ne lași datele de contact. Apasă pe imaginea de mai jos.

Contact Ghid PFA

Care este prețul serviciului?

Serviciul de consultanta se tarifeaza orar la prețul pe oră este de 149 lei pe oră.

Important! Plata se face numai in contul bancar, in avans. Legea nu  permite sa incasam bani in numerar, pentru ca nu avem casa de marcat! Te rog sa calculezi si sa platesti in contul bancar. Pentru mai multe detalii te rog sa ma suni.

 

 

Pachetul de Contabilitatea pentru Activitati Independente te ajuta sa calculezi corect venitul net si cheltuielile deductibile si nedeductibile, sa completezi Registrul de Evidenta Fiscala si declaratia 200. Apasă pentru detalii!

ghid completare declaratii pfa

Are inclus un exemplu practic de contabilitate cu toate inregistrarile si declaratiile completate pentru anul 2017. Comparatie 2017 vs 2018. Primesti Bonus 1 an de actualizari ca sa fii la curent cu toate modificarile codului fiscal. Apasa pentru detalii!

CONTACTEAZA-NE

Trimite-ne intrebarile tale si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Comunitate de antreprenori cu activitati independente

PFA - PFI - II -IF - Profesii Liberale

 

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account