fbpx
 • Most of the pipes designed and developed by Jiangsu Yihao Fluorine Plastic Manufacturing Co.,Ltd. are mostly supplied by OEMs to the UK, France, the United States, Germany and many other companies. The factory is located in Yancheng, the beautiful coast of the Yellow Sea. Founded in 2007, it has 150 sets of special equipment and 100 special…[Citește mai mult]

 • Description:
  High strength industrial synthetic fiber as the raw material, made
  through weaving technology.
  Specificaiton:
  Normnal breaking strength in MD (KN/m): 35, 50, 65, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200, 250, width within 6m.
  Special high strength tensile can do 1000/50KN,800/50KN etc.
  Property:
  1.High strength, low…[Citește mai mult]

 • Kraft Paper Cylinder Box
  ItemKraft Paper Cylinder Box
  Available materialIvory board,Art paper,Duplex board with grey back,Grey Paper,Craft paper,Corrugated Paper, Cardboard.
  Sizecustomiszed
  Surface finishingglossy varnishing,glossy lamination,matte varnishing,matte lamination
  Printing colorCMYK,Pantone color,spot color etc
  Available special…[Citește mai mult]

 • Company ProfileJSOPEC is located in Dongcheng Town, Linhai City, Zhejiang Province, the largest decorative lighting manufacture zone in the world. It’s convenient in transportation, close to the ocean port of Shanghai and Ningbo,1 hour driving from Ningbo International Airport, 3 miles away from the north exit of G15 Expressway and 2 miles away f…[Citește mai mult]

 • Indoor Bungee Trampoline Equipment Chinese Manufacture and Producer
  1. Foam Pit
  Foam Pit in trampoline park design is like a diving pool full of soft foam blocks. You’re safe to jump, or dive or free fall into the pit. Foam Block fight sounds a great idea as well.
  2. Gymnastic Jumping Zone
  Gymnastic Jumping Zone in trampoline park design…[Citește mai mult]

 • Company Profile:
  Jiaxing Moran Hardware Co.,Ltd is located in Jiaxing City, Zhejiang Province. With convenient traffic and beautiful environment. Main in doors, windows and furniture hardware parts. We are specialized in manufacturing Barn door hardware and all the accessories. We have professional design team and inspection equipment. Have…[Citește mai mult]

 • ·Ribbed Anti Vibration Cast Iron Body (C.I) for vibration free printing
  ·Duplex System having Two Unwind & Two Rewind Stations to print two rolls/jobs at same time simultaneously.
  ·AC Digital frequency drive on main motor.
  ·Infeed and Outfeed system provided to maintain tension & good registration

  Plastic Film Pri…[Citește mai mult]

 • Safety Plus Industrials Co., Ltd is a Leading Manufacturer and Supplier of fire fighting equipment from China. Our factory is in Yuyao, Zhejiang province, while export company is in Shanghai. We are specialized in manufacturing all kinds of fire extinguisher, CO2 fire extinguisher, trolley extinguisher, fire Hose Reel, Fire Cabinet, Fire hydrant,…[Citește mai mult]

 • DS is the premium automobile marque of Groupe PSA. The DS was first announced in the beginning of 2009 by Citroën as a premium sub brand added to its certain models, with DS being an abbreviation of Different Spirit or Distinctive Series, in order to run in parallel to its mainstream cars. The name is also a play on words, as in French it is…[Citește mai mult]

 • Founded in 2004, BASON is a national high-tech enterprise. With the product spirit of “innovation、intelligence and fashion”, We have a vast of product line from traditional lighting, lamp to smart home lighting and atmosphere lighting series. The company focus on fashionable brand culture and talents with professional marketing team. Cordi…[Citește mai mult]

 • Poză de profil pentru Constantin

  Constantin a scris o nouă postare:

  Indemnizatia PFA si pentru alti profesionisti

  Indemnizatia PFA, indemnizatia pentru profesionisti Actualizare 1 Aprilie 2020 A fost publicat Ordinul Ministrului Muncii cu modelul cererii si a declaratiei pe proprie raspundere. Gasiti linkurile in tabelul de mai jos sau pe site-ul Agentia Judeteana pentru Plati...

  Citeşte mai mult
  Social Share
  51 Comentarii
  • Salutare! Nu imi dau seama in ce fel s-ar aplica aceasta masura PFAurilor cu norma de venit. Mai ales ca eu am si norma scazuta la 50% deoarece sunt si angajat. Ar insemna sa primesc jumatate din acel 75%?

   Multumesc

  • “In principiu sunt eligibile toate activitatile care nu mai pot lucra cu publicul si nu pot fi desfasurate de la distanta, prin intermediul internetului”
   Poti sa vinzi un apartament fara sa te deplasezi acolo cu clientul?

  • Buna ziua ,
   Multumim pentru indrumari. Am o intrebare
   Contul bancar in care se primeste somajul tehnic ptr. PFA
   trebuie sa fie personal (deschis pe CNP)sau contul PFA
   (deschis pe CUI).Majoritatea PFA nu avem conturi bancare.

   • Functionarii de la ANOFM spun ca trebuie sa aveti cont deschis pe PFA, desi ordonanta 30 nu spune clar acest lucru.
    In opinia mea puteti sa-l dati pe cel de pe persoana fizica, cu care ati lucrat pana acum. Dati-le un telefon.
    E absurd sa ceri acum un cont bancar deschis pe PFA, or sa renunte in cateva zile.
    Drepturile de autor au cont de PF.

  • Bună ziua! Soția- pensionară – are un cabinet individual de psihologie care și-a încetat de facto activitatea odată cu apariția interdicțiilor de circulație. Poate beneficia de indemnizația pentru profesioniști conform Ordonanței nr. 32? Vă mulțumesc!

   • Buna ziua! In opinia mea va incadrati la indemnziatie daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Da, si pe mine ma intereseaza daca trebuie trimisa solicitarea la adresa de e-mail unde are domiciliu persoana fiica sau unde este inregistrat Sediul Social?

  • Buna ziua, indemnizatia pentru PFA este valabila si daca persoana in cauza are mai multe locuri de munca? Dintre acestea unul fiind pastrat cu salariu integral pe perioada starii de urgenta.
   Multumesc

  • Sunt profesie liberala, psiholog. Pe langa clientii persoane fizice, aveam un contract de prestari servicii cu o firma care s-a inchis pe aceasta perioada si astfel veniturile mele s-au diminuat consistent. Scazand interesul pentru aceste servicii + clienti care si-au redefinit prioritatile si au amanat sedintele de psihoterapie, o sa ajung sa castig doar cateva sute de lei pe luna. Intrebarea mea este daca ma incadrez in aceste conditii ca beneficiar al acesteu masuri? Ar trebui sa renunt si la acei clienti de la 1 aprilie si atunci sa nu am niciun venit pentru a beneficia? Cum fac dovada ca activitatea mea nu mai functioneaza din cauza COVID? Nu inteleg clar din textul ordonantei daca noi psihologii titulari de cabinete individuale ne incadram, dar Colegiul Psihologilor spun ca da.
   Multumesc!

   • Buna ziua! In opinia mea va incadrati la indemnizatie daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Aveti idee ce se intampla daca activitatea scade cu 70-80-90%? Daca de prevede un astfel de scenariu este mai indicat sa nu desfasuram deloc activitate? Ma gandesc ca daca intra 2-3 comenzi din care as realiza venit de 200-1000 lei mai degraba nu le onorez ca sa ma incadrez in conditiile somajului tehnic? sau poate ar fi posibil sa se primeasca doar suma diferenta pana la valoarea indemnizatiei?…

   • Buna ziua! Ca sa primiti indemnziatia activitatea se intrerupe total din cauza starii de urgenta, nu artificial. Daca aveti incasari nu va incadrati la indemnizatie. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie. Dar nu va omarati afacerea pentru o indemnizatie temporara. Ideea indmnizatiei este tocmai opusa intentiei dvs, anume sa ajute economia, nu s-o blocheze.

  • Multumes Mihai.Deci doar restaurante,baruri,saloane,cei din mall-uri,cabinete stomatologice

  • Buna ziua, trebuie sau nu trebuie sa detin cont bancar pe Intrepriderea Individuala ? Este suficient daca am un cont bancar pe numele meu ?

   • Functionarii de la ANOFM spun ca trebuie sa aveti cont deschis pe PFA, desi ordonanta 30 nu spune clar acest lucru.
    In opinia ca puteti sa-l dati pe cel de pe persoana fizica, cu care ati lucrat pana acum.
    E absurd sa ceri acum un cont bancar deschis pe PFA, dupa ce ani de zile s-a tolerat situatia in care cele mai multe activitati foloseau contul personal (cu care eu nu sunt de acord – dar asta e alta discutie).

  • Buna ziua! Articolul a fost actualizat.

  • Nu se acorda indemnziatie in cazul dvs.

  • Buna ziua! Beneficiati daca ati intrerupt activitatea. Cititi articolul va rog.

  • Buna ziua! Prevederile legale nu sunt clare. Daca ati intrerupt activitatea aveti dreptul la indemnziatie. Am scris cateva criterii in articol pe care va rog sa-l cititi. Nu trebuie sa suspendati activitatea la ONRC.

  • Buna ziua! In opinia mea va incadrati daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Buna ziua! Cititi va rog criteriile din articol si luati o decizie.

  • Buna ziua! In opinia mea va incadrati daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Da, in judetul in care aveti sediul profesional al activitatii, nu in judetul de domiciliu.

  • Buna ziua! Aveti raspunsurile in articol.

  • Buna ziua! Puneti-va la punct cu declaratiile si impozitele si apoi puteti sa faceti cerere pentru indmnizatie.

  • Buna ziua! Aveti lista d email in articol.

  • Buna ziua! Ordonanta spune ca activitatea trebuie sa fie interupta din cauza starii de urgenta, deci reducere de 100%. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Buna ziua! Prevederile ordonantei nu fac nicio referire la situatia dvs, ca administrator si asociat al unei societati comerciale. Deci, in opinia mea, la acest moment nu sunteti indreptatit sa primiti indmenziatie. Sa vedem in perioada urmatoare.

  • Buna ziu! Daca nu aveti un contract de munca si nici o activitate inregistrata la Registrul Comertului sau la ANAF nu aveti dreptul la indemnziatie.

  • Buna ziua! Ordonanta nu spune ca trebuie sa suspendam activitatea la ONRC sau la Anaf. Se referea doar la intreruperea activitatii, vedeti criteriile din articol.

  • Buna ziua! Prevederile ordonantei nu fac nicio referire la situatia dvs, ca administrator si asociat al unei societati comerciale. Deci, in opinia mea, la acest moment nu sunteti indreptatit sa primiti indmenziatie. Sa vedem in perioada urmatoare.

  • Buna seara,eu am Lab.Teh. Dent.,eu ce data trec pe declaratie? data de 18 martie cand sa declarat starea de urgenta sau data la care sa dispus inchiderea cabinetelor dentare conform ordonantei militare .

   • Buna ziua! Daca sunteti o profesie liberala puteti depune cerere, daca aveti o societate comerciala nu va incadrati.

  • Buna ziua! Acum facem pentru luna martie, puneti data de la care s-a intrerupt activitatea in timpul starii de urgenta, adica dupa 16 martie 2020. In mai o za facem cerere pentru aprilie: 1-14 aprilie sau 1-30 aprilie daca se prelungeste starea de urgenta.

  • Bineinteles, starea de urgenta si ordonantele militare determina intreruperea activitatii.

  • Buna ziua! La adresa de la sediul profesional.

  • Buna ziua! Activitatea se intrerupe 100% din cauza starii e urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Nu am o prevedere legala care sa va interzica sa aplicati pentru indemnizatie. Deci nu este ilegal dar poate fi imoral daca nu aveti nevoie de acesti bani. Pe de alta parte, daca justificati ca ati avut nevoie pentru sustinerea afacerii (indmenziatia are rolul de a ajuta oamenii in primul rand dar si afacerile, economia in general), puteti depune cerere.

  • Buna ziua! Banuiesc ca aveti o singura forma de organizare pe care aveti doua activitati. In acest caz nu sunteti indreptatit pentru indemnizatie.

  • Aveti PDF-ul inteligent la care atasati cele 4 documente. Vedeti mai sus linku-ul.

  • Vedeti mai sus, in articol.

  • Buna ziua! Puteti depune cerere pentru perioada 27-31 Martie si daca nu incasati nimic in aprilie, in luna mai puteti depune cerere pentru toata luna aprilie.

  • Functionarii de la ANOFM spun ca trebuie sa aveti cont deschis pe PFA, desi ordonanta 30 nu spune clar acest lucru.
   In opinia mea puteti sa-l dati pe cel de pe persoana fizica, cu care ati lucrat pana acum. Dati-le un telefon.

  • Buna ziua! In opinia mea va incadrati la indemnziatie daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Buna ziua! In opinia mea va incadrati la indemnizatie daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Buna ziua! In opinia mea va incadrati la indemnizatie daca ati intrerupt activitatea din cauza starii de urgenta. Verificati criteriile din articol, cititi ordonanta 30 si luati o decizie.

  • Buna ziua! Depuneti in luna Mai pentru Aprilie. Acum se depune pentru luna martie.

  • Buna ziua! Nu am vazut aceasta prevedere in lege, daca gasiti dvs va rog sa puneti aici in comentariu. Va multumesc!

  • Buna ziua! Daca aveti o PFA sau Intreprindere individuala puteti depune cerere.

 • Poză de profil pentru Constantin

  Constantin a scris o nouă postare:

  Concedii medicale PFA. Articolul se adreseaza persoanelor fizice si activitatilor independente indiferent de forma de organizare: PFA, PFI, II, FI, Profesii Liberale.

  Persoanele fizice care desfasoara

  Concedii medicale pentru activitati independente

  Concedii medicale PFA. Articolul se adreseaza persoanelor fizice si activitatilor independente indiferent de forma de organizare: PFA, PFI, II, FI, Profesii Liberale. Persoanele fizice care desfasoara activitati independente au optiunea de a a se asigura pentru concedii si indemnizatii de...

  Citeşte mai mult
 • Poză de profil pentru Constantin

  Constantin a scris o nouă postare:

  Actualizat 21 Martie 2020

  Pana la aceasta data nu sunt masuri legate de termenul de plata si de depunere a declaratiei unice 2020. Acesta este tot 25 mai 2020.

  19 martie – proiect. Lege pentru suspendarea

  Covid-19. Masuri in sprijinul economiei

  Actualizat 21 Martie 2020 Pana la aceasta data nu sunt masuri legate de termenul de plata si de depunere a declaratiei unice 2020. Acesta este tot 25 mai 2020. 19 martie - proiect. Lege pentru suspendarea rambursarii creditelor in 2020 Sursa aici. S-a...

  Citeşte mai mult
  Social Share
  7 Comentarii
 • Bună ziua! Sunt PFA cu normă de venit. Care este termenul de plata a impozitului si a contributiilor pe 2019? Tot citesc despre termenul de depunere a declaratiilor pe 2020 dar nu gasesc termenul de plata.

  Va multumesc anticipat.

  Social Share
  1 Comentariu
 • Buna ziua! Nou este ca nu mai stiu pana cand sunt abonata. Daca ma puteti ajuta in acest sens…

  Social Share
  1 Comentariu
 • D.U. completata si trimisa cu succes, datorita asistentei domnului Constantin Cozma.
  Cu multumiri!

  Social Share
  liked this
  1 Comentariu
 • Buna ziua. Platile pentru 2019, impozit si contributii se vor plati tot in contul unic? Multumesc

 • Poză de profil pentru Constantin

  Constantin a scris o nouă postare:

  Intocmire jurnale de vanzari si de cumparari

  Conform unui comunicat ANAF Galati, Jurnalul de vanzari si jurnal de cumparari trebuie intocmit si de activitatile independente indiferent de forma de impozitare. Le-am adaugat intotdeauna la studiile de caz pentru activitati impozitate in sistem real dar nu si la...

  Citeşte mai mult
  Social Share
  1 Comentariu
  • Asadar, daca sunt traducator in sistem real, neplatitor de TVA si prestand servicii DOAR catre entitati din România, am obligatia să tin aceste jurnale? Eu nici nu achizitionez bunuri din UE ci doar din Romania.

   Contabilul imi zisese mai demult ca nu e nevoie…

   Va multumesc.

 • Buna ziua,
  In noul model de declaratie unica din 2020 nu mai vad capitolul C: Date informative privind efectuarea platilor. Cum si cine scade platile pentru impozit, CAS si CASS estimative efectuate anul trecut?

  Social Share
  1 Comentariu
 • Poză de profil pentru diana90

  diana90 a răspuns pe subiectul Declaratie unica 2020 în forumul Declaratia unica

  Buna ziua,
  Referitor la completarea Declaratiei Unice 2020, va rog sa-mi spuneti unde se regaseste suma referitoare la veniturile din dividende (distribuite dupa 2018). Trec suma la Capitolul I.3.2 Date privind contributia pentru asigurarile sociale de sanatate – venit din investitii? Mentionez ca am si venituri din activitati independende ce…[Citește mai mult]

  Social Share
  1 Comentariu
  • Buna ziua! Completati sectiunea I.3.2 daca veniturile realizate in 2019 depasesc plafonul de 12 salarii minime pe economie, inclusiv cu cele din dividende si daca nu ati declarat deja ca venit estimat in declaratia din 2019. Desigur, ANAF verifica si corespondenta dintre 205 si declaratia unica dar si din alte surse de informatii.

 • Încarcă mai multe postări

Decarca Raportul

Descarcă acum Raportul Gratuit

 • Disponibil în format PDF
 • Cuprinde 24 pagini informative
 • Actualizat la 15.01.2020
 • Citești oriunde (chiar și la cafea)

©2012-2020 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont